17-04-18

Heftruckchauffeurs ontvangen certificaten

Mainport Container Services hecht veel waarde aan veiligheid en duidelijke instructies. Daarom heeft de eerste lichting van ons tweeëntwintig koppige heftruckchauffeursteam een training “Empty Container Handling” gevolgd. Tijdens deze cursus wordt er door een docent en veiligheidsexpert in theorie én praktijk uitgelegd wat de veiligste manier is om een empty handler te besturen.

Onlangs kregen twaalf trotse heftruckchauffeurs alvast hun certificaat uitgereikt. Dit persoonlijke BMWT certificaat is 5 jaar geldig en geeft aan dat zij (vak)bekwaam zijn om een empty handler te besturen. De volgende lichting heftruckchauffeurs neemt binnenkort deel aan dezelfde training.

Voor onze kraanmachinisten geldt hetzelfde traject. Zij volgen via STC een training tot kraanmachinist. En ontvangen bij afronding ook een (vak)bekwaam certificaat. Met certificaat op zak laden en lossen de machinisten veilig en efficiënt schepen met onze kranen. Aan de hand van deze trainingen in theorie én praktijk, kunnen wij de kennis en expertise van ons personeel blijven garanderen.

Wat wij onze klanten bieden

Dubbellaags inspectiedek
Snelle logistieke doorloop
Bereikbaar via de weg en het water
Unieke scheiding van reefer- en droog equipment
Automatische Gate (EDI)